Kroegentocht Amsterdam

3159682192

Kroegentocht met verhalen & natte stops
Bezoek de leukste kroegen van Oud Amsterdam!
Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst door Rob van Hulst of gids
In onze gezellige ontvangstruimte worden jullie ontvangen met lekkere drankjes en hapjes en vertellen we iets over het te verwachten programma.

Rondleiding van kroeg naar kroeg.
Onze gids wandelt van kroegje naar kroeg en vertelt leuke wetenswaardigheden over Amsterdam tijdens de wandeling van de ene naar de andere kroeg. De kroegjes zetelen in monumentale panden waarover tekst en uitleg wordt gegeven. Ook een beschrijving van de barkeeper en zijn gasten gelardeerd met leuke anekdotes zullen de revue passeren.Foto van het mandje Normaal worden hier geen groepen binnengelaten. De volgende locaties gaan wij bezoeken:

Café 1. “Amsterdamse Muziek”.
In deze kroeg zit een zeer grote diversiteit aan gasten. Bijvoorbeeld de bejaarde prostituée maar ook de directeur van een WC pottenfabriek en een markante redacteur van Het Parool. De muziek van het Zwanenkoor staat hier regelmatig aan.

Café 2. “Goed gesprek”.
De uitbater in deze kroeg weigert meer mensen dan dat hij binnenlaat. Hij drinkt meer dan alle gasten aan de bar. Een discussie met een klant aan de bar is vaak de grootste vermakelijkheid. Een mengeling van studenten en middenstanders zorgen voor leuke gesprekken.

de-wallen-bezienswaardig-1(p-location,744)(c-0)

Geen kroeg maar op visite bij een bewoner.
In een spannend privéhuis, wat niet toegankelijk is voor anderen, gaan wij met uw gasten een kijkje nemen achter deze gevel. Onder het genot van lekkere drankjes genieten we van een adembenemend uitzicht.


Kroegentocht Amsterdam

Prijs Gasten Duur Inclusief
€ 49,50 10 personen 3 uur
  • BTW
  • Gage gids
  • Organisatie-uren
  • Ontvangst bewoner (inclusief onbeperkt alle drankjes & bittergarnituur)
  • Gage bediening bewoner
  • Kroegentocht (exclusief drankjes)
Bent u met minder dan 10 personen, neem dan contact met ons op